vrijdag 29 januari 2010

2 winterkaartjes


Het bovenste kaartje is gemaakt voor de challenge van DDC. De opdracht was een koude of bevroren creatie. Het papier is van SEI (wintersong) Het stempeltje is een digi-stamp van Mo en de tekststempel is een digistamp van PCS.


Dit winterkaartje had ik al eerder gemaakt maar nog niet laten zien. 'k Heb papier gebruikt van Basic Grey (Figgy pudding)

condoleancekaartje


Maurice kwam tussen de middag thuis met de mededeling dat er vannacht een zusje van jongens van school onverwachts is overleden. Jasmijn was nog maar 7 mnd oud...
We wensen dat gezin heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te kunnen dragen..

donderdag 28 januari 2010

2 borduurtjes...



Weer heerlijk aan de borduur geweest. Dit rozenkaartje heb ik voor een wedstrijd op clubs gemaakt. Het patroon is van Christa en het heet Hermiene.


Op een clubje heb ik meegedaan aan een kaartenkettinglijst. Je moest een kaartje maken en versturen aan degene die onder jouw naam staat. Dit kaartje met het lieve snoesje heb ik verstuurd aan Christa. Ik heb het patroon Sia gebruikt van Christa.

maandag 25 januari 2010

Lots of love


Een romantisch kaartje gemaakt met een digi-stamp van Karen's Doodles. Dit kaartje doet mee aan de challenge van Scrappers-Challenge-Blog. Het is gemaakt met het papier van de doe@kit. Het is van Making Memories.

zaterdag 23 januari 2010

Even laten weten dat ik aan je denk..


Dit witte kaartje is gemaakt voor een wedstrijd op de club van Tineke. Er zaten wel wat voorwaarden aan deze kaart:

* Het cardstock wat je gebruikt, moet wit zijn
* De bloemen, lint, parels e.d. moeten ook wit zijn
* Alleen het stempelafdrukje of plaatje mag gekleurd zijn

Pfff...het viel niet mee welk afdrukje ik ging gebruiken. Uiteindelijk heb ik voor deze PB gekozen. En ik heb weer een zelfgemaakte bloem erbij gemaakt.
Ze waren er hier allemaal weg van. De één na de ander zei toen ze het kaartje zagen staan: Oh..oh..die is mooiii!!! Zelf vind ik 'em ook wel geslaagd.

vrijdag 22 januari 2010

Get well soon juf!


De juf van Maurice zit voor een paar weken met haar arm in het gips en de 1e week mag ze er niks mee doen. Doordat ze nu thuis zit, wilden de kinderen laten weten dat ze aan haar denken. Ze moesten vandaag allemaal iets meenemen. Omdat ze gek is op chocola heb ik dat maar leuk ingepakt. Achterop het labeltje met Vera de muis (in de lappenmand) heeft hij zijn naam geschreven.

donderdag 21 januari 2010

Een award..

Weer een award gekregen...en dat terwijl ik nog niet zo lang m'n blog heb. Deze heb ik gekregen van Karin. Superleuk vind ik het. Dank je wel Karin!!!
Ik heb 'em ook nog eens van Corrie gekregen. Bedankt Corrie!!!

Bij deze award moet je 10 dingen noemen waar je van houdt. 'k Zal ze eens noemen...
1. Mijn man Goris
2. Onze 3 kinderen: Jacqueline, Hilary en Maurice
3. Uiteraard scrap- en borduurkaartjes maken
4. Lezen
5. Kleding kopen
6. Cluppen en bloggen
7. Bloemen
8. Zelfgebakken taarten (o.a. appeltaart)
9. Creashoppen
10.Ik slaap heel graag uit!
Deze award moet ik ook weer doorgeven aan 3 bloggers. Pfff...erg moeilijk want gun 'em iedereen wel..
Het zijn geworden: Christa, Lia en Tineke.

dinsdag 19 januari 2010

Just a note to say...


Ik heb dit kaartje gemaakt om mee te doen met de Scr@p-Cards Challenge-Blog. Het schattige stempelafdrukje is een gratis digi-stamp via dit blog. De bloemen heb ik gemaakt met de grootste retro bloemenpons. Dit had ik gezien op het blog van Ge-We Hobby.

maandag 18 januari 2010

2 borduurkaartjes

Tussendoor vind ik het heerlijk om te borduren. Je pakt het zo lekker ff onder de koffie en je hebt niks geen troep op tafel.


Dit kaartje is voor de wedstrijd met één van Christa's patronen op de club crazy about cards Ik heb het patroon Erna gebruikt en is te koop bij Christa's webwinkel.


Deze kaart is gemaakt met een patroon uit het boekje: Tuinkaarten.

maandag 11 januari 2010

Happy Winter


Een toepasselijk kaartje voor het weer buiten. Het blijft echt winter...brrr...van mij mag het warm water gaan regenen en voorjaar worden...
Maar de eerste kerstkaartjes van dit jaar zijn gemaakt. Ik doe op diverse clubs mee met de kerstkaartenaktie en dat houdt in dat je min. 2 kaartjes per maand maakt. Ik kan 1 kaartje showen, de 2e doet mee met een wedstrijd en mag nog niet geshowd worden.
Dit kaartje is gemaakt met papier van Making Memories

Een lief babietje is geboren

Nog een kaartje voor de voorraad. Het is gemaakt met het lieve babyscrappapier S.E.I. Het doet ook mee voor de wedstrijd bij de Crazy Meidenclub.

Stoer kereltje

Er zijn de laatste tijd veel baby's geboren van mensen uit de kerk. Ik stuur altijd een kaartje als er een baby'tje geboren is. Dus eerst maar een babykaartje gemaakt om de voorraad op peil te houden.
Dit kaartje is tevens voor de challenge van Double Dutch met sketch DDC #34 en het papier is van Imaginisce

Sneeuw....

We blijven in de sneeuw en ijs zitten. Zaterdag ging Maurice met zijn vriend Mark en zijn broertje Thijs op de slee vanaf de speelberg in de speeltuin tegenover ons huis.
Als 1e zou Maurice gaan. Mark helpt even...

Nu de berg af...

Ook met z'n drietjes moest dat geprobeerd worden...

dinsdag 5 januari 2010

Ot & Sien


Nog een borduurkaartje maar nu met een lief tafereeltje van Ot & Sien. Dit patroontje (HV-086) is wederom van Jenine Het is gemaakt voor de borduurwedstrijd op de club van Jenine.

Clematis


'k Ben weer aan de borduur geweest. Dit kun je zo heerlijk in je luie stoel doen zonder een bende op de tafel te hebben...
Het patroontje is van Jenine en heeft eens in het HJ gestaan maar weet niet meer welke...sorry.