maandag 28 februari 2011

Bloemenmeisje

Weer met het schitterende papier van Maja Design een kaartje gemaakt. Deze keer weer een schattig vintageplaatje wat zo leuk bij het papier staat. Precies dezelfde tinten...


Ik heb niet veel versiering aangebracht. Niet nodig ook want het papier en plaatje zegt genoeg. Alleen een paar blommetjes met roosjes, swirls met creatable ~frame 1~, kantje en wat plakparels gebruikt.
Ook geen tekst erop gedaan want nu kan het voor meerdere doeleinden gelden.

vrijdag 25 februari 2011

See the flowers smiling

Tussen al het hoesten door toch weer een kaartje gemaakt. Ik had pas op de clubdag een paar afdrukjes gekocht maar wist even niet meer waar ik ze gelaten had... Maar toch gelukkig weer gevonden!


Ik heb weer een soort van het supermooie Majapapier gebruikt. Een lief magnoliaatje ingekleurd. De bloemen en blaadjes zijn weer stansen van Crealies en de hartjes met de ~hearts~ creatable. De tekststempel is van Hero Arts en heb ik uitgestanst met ~labels ten~ van de nestabilities. En verder een mooi kantje wat bij Doe@ding vandaan komt.
Het kaartje doet mee aan de challenge ~Sketch It!~ van Double Dutch waar ik dus de sketch van heb gebruikt.

2 rugtasjes

Pas geleden vroeg een tante aan me of ik 2 rugtasjes wilde maken voor 2 kleindochters van haar. Ik heb ze dus al eerder gemaakt maar de tweeling is vandaag jarig en daarom kan ik ze nu plaatsen. Anne en Linda, gefeliciteerd!






Ze zijn beide met het Tildapapier gemaakt. De linker met ~Wintergarden~ en de rechter met ~Frosted Bluegreen~.
De bloemen en blaadjes zijn beide met een stans van Crealies gemaakt. Verder een knoop en een lintje gebruikt.
Ik heb het al eerder op mijn blog gezet maar voor degenen die het rugtasje ook willen maken, hier kun je het vinden.

donderdag 24 februari 2011

Voorjaar..

Maar weer een voorjaarskaartje gemaakt. Wie verlangt er nu niet naar? Ikke wel in ieder geval... niet naar de sneeuw die gisteren viel maar hier gelukkig niet bleef liggen.


Ook deze kaart met een mooi lenteboeket van Marjolein Bastin is gemaakt met het Majapapier. De bloemen zijn die-namics van MFT en de blaadjes van Crealies.
De tekststempel is van Daisy Bucket Design.

woensdag 23 februari 2011

100% schattig

Vorige week bij Marlous van Doe@ding het schitterende Majapapier bemachtigd. En oh..het is in werkelijkheid nog mooier dan dat ik het op internet zag ;)
Ik moest er dan ook snel mee aan de slag..


Bij dit Majapapier had ik direct dit plaatje van internet op het oog. Langs het plaatje een kantje gedaan wat ook bij Marlous vandaan komt. De tekststempel is van Eline's vintage. Verder niet veel versiering erbij gedaan alleen de bloemen en roosjes en een paar plakparels.

dinsdag 22 februari 2011

Spring is in the air

Ja, 't voorjaar komt eraan!!! Als de zon schijnt, merk je dat de zonnenstralen steeds meer in kracht toenemen. Maar niet als er een koude oostenwind bij staat..


Een schattig me to you beertje gecombineerd met al een "oude" papierlijn ~Island~ van Daisy Bucket Design. Lief hè hoe hij de tulpen in de vaas zet... Het plaatje is uitgestanst met de nestabilitie ~labels eleven~.
De bloemen en blaadjes zijn gedaan met de die-namics van MFT met een plakpareltje erin. Het stempeltje is van de action.

maandag 21 februari 2011

For you

Weer eens een afdrukje ingekleurd met de Derwent potloden. Ik doe het veel te weinig...pak vaak een (vintage)plaatje. Maar ik wil proberen er verandering in te brengen.


Het schattige afdrukje van de For ever friendsberen gecombineerd met het mooie ~Bittersweet~ van Basic Grey.
De hartjes zijn met de ~hearts~ creatable gedaan. Verder alleen nog een paar plakparels gebruikt.
Het kaartje doet mee aan de challenge bij Alles met en over kleuren met Derwent waar de opdracht: Dat is Liefde...... in het rose en of rood.

donderdag 17 februari 2011

Two hearts...

Vandaag een huwelijkskaartje wat ik al een paar weken geleden gemaakt heb. Ik kwam erachter dat ik deze nog niet had laten zien...


Het DP is ~Be Mine~ van Echo Park. Het plaatje van de Me to You beertjes heb ik uitgeprint en daarvan de randen "oud" gemaakt met de distresser.
De bloemen zijn die-namics van MFT. Vandaag heb ik gelezen dat Marlous van Doeading ze binnenkort ook gaat verkopen!!! Is dat even super... hoeven we ze niet meer in Amerika te bestellen ;)
De blaadjes zijn een stans van Quickutz. Het hartje is een nestabilitie en de tekst erop is een stempel van Kaiser Kraft.

dinsdag 15 februari 2011

Musjes

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op het Vera de muiskaartje. En ik wil mijn nieuwe volgers welkom heten op mijn blog. De laatste weken hebben verschillende van jullie mijn blog gevonden...heel erg leuk!!!

Om het voorjaar dichterbij te halen heb ik een kaartje gemaakt met een mussenfamilie van Marjolein Bastin. Ze zitten zo gezellig bij elkaar te kwetteren...


Het ~Linen Closet~ van DCWV staat wel zo mooi bij dit plaatje. De bloemen zijn gemaakt met die-namics van MFT. De blaadjes zijn met de creatable ~bird large branch~ gestanst. Ik heb de takjes in stukjes geknipt. Het randje is gedaan met de doohickey ~Old Swedish Lace~ van Magnolia.
Een tekst heb ik er nog niet opgedaan omdat ik er ook in voorraad wil hebben die voor verschillende doeleinden kan zijn. Verder ook niet teveel frutsels omdat ik het ook wel een kaartje voor een man vind.

maandag 14 februari 2011

Vera de muis

Weer een kaartje gemaakt maar deze keer heb ik een schattig plaatje van Vera de muis gebruikt. Die zijn ook zo leuk!


'k Heb het papier ~Hanoverian~ van Victoria & Albert gebruikt wat we op de clubdag kregen voor het project. 'k Vond het plaatje zo mooi uitkomen hierbij wat ik met nestabilitie ~labels fifteen~ heb uitgestanst. Niet teveel frutsels erop gedaan omdat het plaatje al groot is, alleen 2 hortensiabloemetjes. De tekststempel is van Papermania.

Nog bedankt allemaal voor jullie lieve en leuke berichtjes op het hartendoosje. 't Is zo leuk om te lezen wat een ander van mijn creaties vindt. 'k Ben er blij mee ;)

zaterdag 12 februari 2011

Hartendoosje

Mijn dochter Jacqueline had gevraagd of ik iets leuks kon maken voor haar vriend Gert omdat ze een jaar verkering hebben. Rond deze tijd heb je diverse soorten love-papier wat ze zelf heeft uitgekozen.







Het doosje heb ik gemaakt met ~Je t'adore~ van Making Memories. Het grootste hart aan de bovenkant is gemaakt met een multiframe ~heart~ van Nellie Snellen. De 2 kleinere harten met de creatable ~hearts~ en de swirls met creatable ~frame 1~.
Het hart aan de binnenkant van het deksel heb ik uit het DP geknipt en het doosje is gevuld met rose & witte hartspekjes.
Het patroon hebben we van Marja gekregen omdat de club Freubelen 5 jaar bestaat. Dank je wel Marja!!
Ik wil met dit doosje meedoen aan de challenge bij Double Dutch waar de opdracht is om een kaart of creatie te maken voor valentijn.
Maar ook met de wedstrijd bij Duymelot Design Team waar het thema valentijn/liefde is. Er moet in je kaart of creatie een hart verwerkt zijn. Nu die zitten er genoeg in ;)

vrijdag 11 februari 2011

Tasje voor mijn schoonmoeder

Mijn schoonmoeder was deze week jarig en vierde het vandaag. We hebben met elkaar vanavond gegeten van een heerlijk buffet en de verjaardag gevierd. Ze wilde graag een cadeaubon wat we met elkaar gegeven hebben. Ik had nog een tasje voor haar gemaakt. Erin had ik bonbons gedaan en verpakt in tule.






Het tasje is gemaakt van het ~Classic~ van Tilda. De voor-en achterkant heb ik gedaan met de nestabilities ~labels seventeen~. De bloemen en blaadjes zijn weer van Crealies.

woensdag 9 februari 2011

Babykaartjes

Weer 2 babykaartjes gemaakt deze week. Niet dat ik door de voorraad heen ben. Nee, juist extra voorraad gemaakt. We zaten eens te tellen hoeveel zwangere vrouwen er in de kerk zijn. We kwamen al op 10 uit dus als alles goed gaat, komen er weer 10 baby's bij. En zoals ik al eerder vermeld heb, stuur ik alle gezinnen bij de geboorte een kaartje. Dus moet wel een aardige voorraad hebben.




Beide kaartjes zijn gemaakt met ~New Arrival-girls~ van Pebbles. De tekststempels zijn allemaal van Eline's Baby. De beide soorten bloemen zijn gemaakt met die-namics van MFT. De blaadjes van de bovenste kaart zijn van Crealies en de swirls van de onderste kaart is een creatable ~frame 1~. Het randje op de bovenste kaart is gedaan met de doohickey ~Old Swedish Lace~.

dinsdag 8 februari 2011

Herenkaarten

Eind vorige week had ik 2 herenkaarten nodig en tuurlijk lagen die niet meer op voorraad. 'k Had niet zoveel tijd dus zijn het 2 "snelle" kaarten geworden.




Ze zijn beide met de herenversie van Graphic 45 gemaakt. Zo jammer....het papier is nu bijna op en vind dit toch wel het mooiste papier voor herenkaarten of kadootjes...
Ik heb dezelfde sketch gebruikt alleen de ene kaart gespiegeld. De hoed en zakhorloge heb ik uit het papier geknipt. Verder alleen maar een paar halfparels erop gedaan. De teksten zijn stempels van Hero Arts.

maandag 7 februari 2011

Moreheadje

Er is weer een nieuwe challenge van start gegaan bij EHI borduurkaartenblog. De opdracht voor deze maand is om een valentijnskaartje te maken. Ik verstuur geen kaarten daarvoor dus heb flink moeten nadenken en zoeken eer ik wat gevonden heb. De regels op het blog zijn wat veranderd. Je hebt nu een maand de tijd voor de challenge. Neem eens een kijkje en stuur ook een kaartje in.


Het 3d plaatje is van een moreheadvel. 'k Vind dit wel kunnen voor valentijn maar het kan ook voor een verloving of huwelijk. Het borduurpatroon is van Ann's Paper Art. Ik vermoed dat het ooit eens in een HJ heeft gestaan maar heb echt geen idee van welke...
Uiteraard zit er een mooie strik op met parelkoord en een roos.

zaterdag 5 februari 2011

Het clubdagproject

Vandaag was de clubdag van Freubelen. En wat was het een super gezellige dag. Het was de 1e keer dat ik een clubdag meemaakte maar 'k vond het erg leuk om nieuwe hobbyvriendinnen te leren kennen. Nu heb ik een gezicht bij een naam. Marja en wij (als beheersters) hadden allemaal een voorbeeld gemaakt van het clubdagproject.


~voorkant~


~het label wat aan de voorkant achter het plaatje zit~


~zijkant~


~zijkant open~


~de open enveloppen met de tabjes~


Ik heb voor het project ~Santa's Xmas~ van Tilda gebruikt. De bloemen en blaadjes zijn van Crealies. De vlinder is een stans van Double Do en de tag is van Magnolia. Verder een vintageplaatje, kanten hartkleedje, lint en halfparels gebruikt.

We moesten ook een naambutton maken zodat iedereen kon zien wie je was. Ik heb de mijne gemaakt met de stans ~heart~ van Nellie Snellen. De blaadjes zijn van Crealies en de bloemen zijn van MFT. De letters heb ik gemaakt met het alfabet ~Phoebe~ van Quickutz.



Voor Marja had ik nog een kadotasje gemaakt omdat ze zoveel leuks voor de club doet. Het tasje heb ik gemaakt van de nieuwste Tildablokken ~Fruitgarden en Summerblues~. De bloem is weer van Crealies en de swirls is een creatable ~frame 1~ en het hengsel is met de ~Doily Lace~ pons van Martha Stewart gedaan.










Erin heb ik deze heerlijk ruikende zeeproosjes gedaan.

Ik heb zelf ook van verschillende clubleden kadootjes gekregen maar heb ze nog niet op de foto gezet. Alsnog bedankt meiden!