maandag 31 oktober 2011

Kadootjes en kadoosjes

Op de clubdag zaterdag werden we zeer verrast met allerlei mooie, lekkere en leuke kadootjes. Echt verwend dus! Ik heb ze vanmiddag op de foto gezet om aan jullie te laten zien.


Meiden, allemaal bedankt!!

Maar ook ik had voor Marja en de andere beheersters een kadoosje gemaakt. En ook voor Christa omdat ik met haar mocht meerijden. Nog bedankt hè Christa!


Voor allemaal hetzelfde doosje gemaakt met een patroon van Kitty Franken. Erin had ik een paar Ferrero's of Raffaello's gedaan.


De doosjes zijn met papier van Maja en Pion gemaakt. Een bijpassend vintageplaatje uitgesneden met een ronde nestie en opgeplakt op de flowerstans van Nellie Snellen.


De bloemetjes zijn met de kleinste stans van Crealies, flower 5, gestanst en de blaadjes met Crealies, shapes CS 11. Een plakparel als "hartje" van de bloem.
De bovenkant is met een pons van Martha Stewart ~Doily Lace~ geponst. Dichtgemaakt met een strik van kreukellint en een hartjescharm eraan.


Nog even met z'n allen op de foto...


En nog van opzij bekeken.

zaterdag 29 oktober 2011

Clubdagproject

Vandaag was dan de clubdag van de club Freubelen. Een super gezellige dag was het. Leuk om bekenden weer te ontmoeten en nieuwe leden te leren kennen.
Marja had een prachtig project bedacht waar wij als beheersters een voorbeeld van hebben gemaakt zodat de leden konden zien wat het project moest worden.


Ik hou wel van de romantische stijl en heb hiervoor het prachtige papier van Pion gebruikt.


Eerst wat ecru tule in het bovenste koffertje gemaakt. Daarna met allerlei bloemetjes gevuld. Ertussen wat bloemetjestule, kantje, parelpins en een stukje van een centimeter wat uit het papier gesneden is.


Een vlinder (op het bovenste koffertje) ook uit het papier geknipt. De vlinder vooraan op de onderste koffer is van een stickervel van de Action. De voelsprieten van de vlinders heb ik met meeldraadjes gedaan.


De parelbrads komen van de Xenos. Verder een strik van kreukellint met een stukje pareldraad.
In het fotolijstje heb ik een stukje van het papier ingedaan waar wat bloemetjes opstaan. Het label aan de voorkant van de onderste koffer komt ook uit papier.



Een schitterend project om te maken.
En kijk eens hoe leuk het staat op m'n kastje!! Ik moest er gewoon een foto van maken. De hortensia kleurt er zo mooi bij als ook de kaart die ik van Tini kreeg voor m'n verjaardag. Deze is ook gemaakt met hetzelfde papier als de koffertjes.

vrijdag 28 oktober 2011

Schaatsen

Weer een winterkaartje gemaakt met een nostalgisch plaatje van een schaatsend paar. Als we een winter krijgen zoals vorig jaar kan er ook weer geschaatst worden. Maar als het aan mij ligt, duurt dat nog wel even...;-)


Het papier van deze winterkaart is uit een paperpad ~Market Street~ van My Mind's Eye Lost & Found. Het zijn zulke leuke blokjes met schitterend papier. De swirl is ~leaf & swirl~ van Magnolia en de kerststerren zijn met een creatable ~mini poinsettia~ gemaakt.
In de kersterren een plaksterretje van MD en nog een paar parels. De parels komen een beetje blauwig over door het (zon)licht maar ze zijn groenig.

Ik ga m'n spullen bij elkaar zoeken voor de clubdag van Freubelen morgen. Als beheerster heb ik ook een voorbeeld gemaakt wat ik morgen hoop te laten zien.
Een fijne avond allemaal!



woensdag 26 oktober 2011

Vroom...vroom

En hier is dan het andere mannenkaartje wat jullie nog tegoed hadden. Altijd handig om ze op voorraad te hebben...


Het papier voor deze kaart komt eveneens uit de "oude" doos. Komt tie ook nog eens leeg...;-) Het is ~Legacy~ van Pebbles.
Ook hier heb ik de die-namic ~stacking stars~ van MFT gebruikt. Het plaatje van de auto is weer van het vel van Graphic 45.
De tekststempel is van Elzybells en verder nog wat plakparels.

maandag 24 oktober 2011

Voo-rooom!

Ik kwam erachter dat er nog een paar kaartjes op mijn pc staan die ik nog niet heb laten zien. Het zijn mannenkaarten. Vandaag dus deze.


Het papier van deze kaart komt echt uit de "oude doos" maar daarom niet minder mooi. Het is van ~Industrial Park Collection~. De kleuren van de kaart zijn niet echt mooi overgekomen maar 't is mooi marineblauw.
De afbeelding van de auto is van een vel van Graphic 45. Een stukje filmstrip van Tim Holtz gebruikt en de sterren zijn van die-namic ~stacking stars~ met wat scrappersfloss. De tekst is een digi van Create with TLC.

vrijdag 21 oktober 2011

Ganzen

Begin van de week nog een kaartje gemaakt wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Hij zou ook best voor een man kunnen vind ik.


Weer komt het papier uit een paperpad van Me Mind's Eye Lost & Found maar deze keer is het ~Portobello Road~.
Een paar doohickeys gebruikt: de swirl is ~leaf & swirl~ en de bloemetjes ~vintage flowers & leaf. Op de bloemetjes een pareltje geplakt.
Een plaatje van Canadese ganzen van Marjolein Bastin erbij en het labeltje "Postcard" heb ik uit het papier geknipt.



woensdag 19 oktober 2011

Dank jullie wel!!

Bedankt lieve bloggers voor jullie felicitaties voor mijn verjaardag. En ook voor de complimentjes op het kaartje voor Marlous!
Het was een hele gezellige dag en ben zo verwend. Hieronder een paar foto's van de kado's.


Een mooi horloge, een paar stanzen van MFT en Magnolia en embossing folders van Tim Holtz. En er zijn nog 2 stanzen in bestelling bij Marlous die nog niet binnen zijn.
Prachtige bos bloemen in mooie herfstkleuren, een bon van een tuincentrum, een bon van een homewinkeltje, een VVV bon en nog geld waar ik nog wat leuks voor in huis wil kopen en wat hobbymateriaal.


Deze schitterende kussen kreeg ik in tweevoud voor op de 2-zits bank.


En dan nog de post... schitterende (zelfgemaakte) kaarten. Allemaal zijn ze zo mooi en niet één is er eender.


En nog een kaartenrek vol met kaarten. 'k Heb nu ook het 2e "hart" maar opgezocht omdat er zoveel kaarten kwamen... Nu zag ik dat er een kaart en een tag nog op het rek staan die ik al eerder had gekregen maar ze zijn zo leuk dat ze gewoon blijven hangen ;-) Ook een mooie tekening van mijn nichtje Jo-Anne.

dinsdag 18 oktober 2011

Het is jouw verjaardag....en de mijne!

Vorige week heb ik deze kaart al gemaakt maar degene voor wie die is, is vandaag jarig en kijkt ook weleens op mijn blog. En die jarige is Marlous van Doe@ding. Wil je haar feliciteren? Dit kun je doen op het blog van de de winkel.


Het papier van deze kaart komt uit een paperpad van MME Lost & Found ~Sunshine~. Het plaatje heb ik al lang geleden uitgeprint maar had er geen passend papier bij. Vorige week viel het me ineens op dat dit weleens mooi bij elkaar zou kunnen.
Verschillende doohickeys ervoor gebruikt: het hekje ~lovely fence~, de rand ~old swedish lace~, de swirl ~leaf & swirl~ en de tag ~vintage tag~. De roosjes zijn gemaakt met een die-namic van MFT ~mini rolled roses~. Onder de roosjes zit een stukje van een gaasje.


Hier heb ik de tag er meer uitgeschoven zodat de tekst zichtbaar is. De tekst is een stempel van Eline's Vintage. In de roosjes nog een parel geplakt.



Maar niet alleen Marlous is vandaag jarig. Ook ik vier mijn verjaardag. En ik ben al zo verwend!! Schitterende zelfgemaakte kaarten hangen te showen aan mijn kaartenrek.
'k Moest vanmorgen mee om een cadeau te kopen maar mocht niet weten wat ik kreeg... Uiteindelijk heb ik een nieuw horloge gekregen, schitterend mooi.
Ook heb ik al een paar knutselkadootjes gekregen en er is al verklapt dat er vanavond nog een paar bijkomen...;-) Morgen zal ik wat foto's laten zien.
De visite zal zo wel komen. Ik ga zo koffiezetten en de taart snijden. Ook voor jullie heb ik een stukje taart. Neem het gezellig mee voor bij je koffie of thee.
Een fijne dag allemaal!!



maandag 17 oktober 2011

Mand met bloemen

'k Ben weer eens bezig geweest met vintageplaatjes. Ook weer leuk om te doen. En telkens wat afwisselen, dan verveelt het niet ook.


Dit papier is van Pion Design. Voor de bloemen heb ik de stans ~flower 5~ van Crealies gebruikt. De swirls zijn gemaakt met creatable ~frame 1~. Een strik gemaakt met kreukellint met een bedeltje eraan. Nog een paar pareltjes erbij geplakt en een vlindertje uit een andere serie van Pion papier geknipt.

De layout van mijn blog heb ik pas aangepast maar zag deze mooie layout bij Cute- bloglayouts en Ingrid was zo lief om deze voor me te maken. Helemaal mijn kleur...schitterend!



zaterdag 15 oktober 2011

Adore

Voor de wedstrijd bij de club Crazy Meiden mag je altijd 2 kaartjes insturen, 1 gewone en 1 kerstkaart. De kerstkaart heb ik jullie laten zien in de vorige post en nu dus ook de gewone kaart gemaakt met de sketch.


Het papier is uit de paperpad van MME Lost & Found ~Breeze~. De doily is van Nellies multi frame ~flower~ en de bloemen ~vintage daisies~ en swirls ~heartswirl~ zijn doohickeys van Magnolia.
De Tilda die speciaal voor Doe@ding is gemaakt, heb ik op de cirkel gezet. De tekst "Adore" heb ik uit het papier geknipt.

donderdag 13 oktober 2011

God Jul

Wat een heerlijk najaarszonnetje hadden we vandaag! En ook nog de komende dagen... Heerlijk na de vieze (mot)regen van gisteren.
Gisteravond was ik aan dit kaartje begonnen en vanmiddag heb ik het afgemaakt. Het is weer een kerstkaartje want heb er nog lang niet genoeg.


'k Heb het kerstpapier ~Gammalsdags Jul~ van Maja Design gebruikt. Het papier vind ik zo mooi in het bruin/ecru. Tilda zit op de cirkel die gemaakt is met creatable ~double frame~. De kerstbloemen zijn van ~creatable ~mini poinsettia~ en de takjes zijn ~mistletoe & snowflake~ van magnolia.
De tekst heb ik van het randje geknipt wat aan het papier zit. En verder een paar pareltjes en op de bontrandjes van Tilda heb ik stickles gedaan.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
* TOMIC: gebruik een zittende Tilda of Edwin en minimaal 1 doohickey
* Crazy Meiden: de sketch

woensdag 12 oktober 2011

White Christmas

Vorige week had ik 3 kaartjes met de beertjes van Me to You gemaakt maar ik zag dat er maar 2 op mijn blog staan. De 3e ben ik dus vergeten te laten zien.
Bij deze dan...


Net als de andere 2 kaartjes heb ik ook hier het papier ~Winter Wonderland~ van Me to You gebruikt. Lieve zachte kleurtjes papier met mooie glinstertjes erop.
De grote witte sneeuwster heb ik uit glitterpapier gestanst en is van Cuttlebug. De kleinere er bovenop is een pons met een plakparel, scrappersfloss en een wantjesbedeltje. De sneeuwster rechtsboven is doohickey ~mistletoe & snowflake~.
De tekst is een stempel van een sheet waar ik de naam niet van weet. Verder nog wat plakparels gebruikt.

maandag 10 oktober 2011

Herfst

Allereerst bedankt voor jullie leuke reacties op het schatkistje. Jo-Anne was er zo blij mee. Telkens moest ze het weer bekijken en laten zien.

Omdat het nu echt herfst is, heb ik de layout van mijn blog aangepast. Mooie herfstkleuren. Ingrid van Cute-bloglayouts heeft 'em voor me gemaakt. Bedankt Ingrid!

Nu we toch in de herfst zitten, heb ik ook maar een herfstkaartje gemaakt. Een Tilda met pompoenen uit een oudere serie maar ze blijven allemaal leuk.


Het papier komt uit 2 paperpads van MME Lost & Found ~Breeze~ en ~Sunshine~. De doily is een creatable ~doily round~. De bloemen zijn van magnolia ~vintage daisies~ met een parel in het "hart" van de bloem en de takjes zijn van Crealies ~shapes 11~.
Verder wat stickles op de kantjes van Tilda's jurkje.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de volgende challenges:
* Alles met en over kleuren met Derwents: Herfst
* Duymelot Design Team: Herfst met magnolia en vierkante kaart
* Scrap & More: Herfst
* Simply Magnolia: Autumn colours

vrijdag 7 oktober 2011

Schatkistje

Vanavond zijn we naar de verjaardag van Jo-Anne (ons nichtje) geweest. Ze is 6 jaar geworden en wilde graag kamers voor het Playmobilhuis wat ze gekregen heeft. Omdat dit best duur is, heb ik geld gegeven. Maar het staat toch veel leuker om het in een kadoosje te doen?


Het is geworden dit schatkistje in het rose, precies haar lievelingskleur. Ik heb net zolang tussen mijn papier gezocht tot ik iets geschikt vond. En op dit papier ~Enchanted~van Imaginisce staan hartjes en kroontjes. Een schot in de roos voor een prinsesje....


De bloemen ~vintage daisies~ ,de swirl ~heartswirl~ en de label ~vintage tag zijn allen van magnolia. Voor het "hart" van de bloem heb ik de meeldradenpons van Nellie Snellen gebruikt met daarop een grote parel.


Om de rand heen heb ik kant gedaan en ertussen rose kralenkoord. De Tilda die speciaal voor Doe@ding gemaakt is, heb ik op de rand neegezet. Om het te sluiten zit er een klittenbandrondje tussen de strook wat met een Martha Stewartpons is gedaan en het doosje. De knoop waaraan een bosje sleuteltjes hangt, is voor de sier.


De tekst op het label is van Eline's vintage. In het schatkistje een zakje met rose en witte hartjesspekjes gedaan en het geld.
Het patroon komt uit het blad Kadoosjes.

Met deze creatie wil ik meedoen aan de challenge:
Scrap-Cards Challenge Blog: Alles mag

woensdag 5 oktober 2011

Me to You

Nog een winterkaartje met een Me to Youbeertje. Lief zijn ze. Heerlijk stampend in de de sneeuw. (Hij liever dan mij...;-)


Bij deze kaart heb ik van hetzelfde papier gebruik gemaakt als het kaartje hieronder. Ook hier weer weinig frutsels aangebracht. Is niet nodig ook bij het papier.
Een paar creatables gebruikt: ~Zweedse ijsster~ en de ~ijspegel~. Verder een paar plakparels en sterretjes.