Even geen kaartje want ben druk bezig met opdrachten.
Maar ik wil jullie een paar foto´s laten zien van onze kleindochter. We hadden na de geboorte de kraammand gegeven en in de 1e week nog schattige kleertjes maar die kan ze nog niet aan dus laat ik later nog weleens zien.
We wilden ook nog een wipstoeltje geven. Die hebben we langs gebracht en natuurlijk moesten we ff foto´s maken met Martine erin ;-)
We kochten ook een band met speeltjes eraan waar ze strakjes mee kan spelen.
Alles natuurlijk weer in "hun" kleurtjes!
Eh...ik zal er eens ff over nadenken of ik het leuk vind hoor oma....
Martine groeit heerlijk. Ze is nu 4 weken en gisterochtend mocht ze met mama voor het eerst naar het consultatiebureau en ze weegt al 4700 gram.
Voor bij de koffie ben ik weer eens aan het bakken gegaan. Er staat een witte chocoladetaart op te stijven in de koelkast. Het is voor het eerst dat ik deze gemaakt heb.
Ik wil het recept wel met jullie delen en laat volgende week nog weten hoe het smaakte.
Benodigdheden:
* pak bastognekoeken
* 125 gr. ongezouten roomboter
* 500 ml. slagroom
* 350 gr. witte chocola
Verkruimel de bastognekoeken. Ik heb het met de keukenmachine gedaan. Smelt de boter en vermeng die met de verkruimelde koekjes.
Doe het geheel in een taartvorm van Ø 28 cm, druk het plat en maak het glad met een lepel.
Smelt de chocola. Roer totdat er een gladde saus is ontstaan. Haal de chocola van het vuur en laat het afkoelen.
Klop de room tot slagroom. Voeg beetje bij beetje de chocola bij de room en roer alles met een lepel door elkaar.
Schep het mengsel in de taartvorm, op de koekbodem. Laat de taart zo'n 6 uur in de koelkast opstijven.
Ik heb tot slot nog wat chocoladeschaafsels over de taart gestrooid.
Eet smakelijk !!