donderdag 10 oktober 2019

Herfsttrui

Het is echt herfst met al die fikse buien...
Vanmorgen scheen hier heerlijk de zon en had dus lekker alle ramen wagenwijd open gezet. Maar aan het eind van de morgen regende het opeens flink.
Heerlijk om dan weg te kruipen in een warme gebreide herfsttrui ;-)


De herfsttrui heb ik 2 x overgetekend met card art Sweater op wit fluweelkarton, de 1e is de voorkant en de 2e is de achterkant. 
Die van de achterkant heb ik op ca. 6 cm vanaf de bovenkant een horizontale lijn gerild. De bovenste delen van de voor- en achterkant plak je op elkaar zodat er een dubbele kaart ontstaat.
De kabeltrui heb ik gebreid met designpapier Nordic Spirits van Scrap A Cup en de hals-, mouw- en onderboord is van Cozy Evening van Mintay.
De afbeeldingen heb ik uit Cozy Evening van Mintay geknipt en er 1 geheel van gemaakt.

Dutch Doobadoo: 
Card art Sweater 470.713.736

Er waren er die vroegen hoe het met kleinzoon Guido is.
Maandag j.l. mocht het gips van zijn arm. De botten staan mooi recht en er was op de foto te zien dat ze al aan elkaar groeien. 
De pinnen zitten er nog in en die moeten over een paar weken onder narcose eruit gehaald worden. 


Hij gebruikt weer veel zijn rechterarm maar vergeet ook nog soms om iets met rechts te doen omdat hij al weken dat met links deed.
Zijn elleboog doet nog zeer, precies daar zit een uiteinde van 1 pin. Hopelijk groeit die niet naar buiten want dan moeten ze bellen met het ziekenhuis..

2 opmerkingen:

 1. Wat maak je toch elke keer super mooie dingen. Elke keer weer een feestje om naar te kijken. Fijn dat Guido nu zonder gips zit. Hopen maar dat het goed mag gaan met de pin.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je weer een mooie trui gebreid Tineke!
  Ziet er geweldig mooi uit, leuk papier is dit,
  Fijn dat het met Guido weer beter gaat.
  Wat een leuk ventje is het!
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen