donderdag 29 december 2016

Lief, schattig, zoet, klein...

Allereerst een fijn bericht. Gistermiddag zijn Jacqueline en Guido thuis gekomen uit het ziekenhuis en nu weer herenigd met Gert en Martine!!!
's Morgens hing het er nog om of ze naar huis mochten... Jacqueline was ontslagen en nu moest waarschijnlijk Guido opgenomen worden. Ze gingen toch nog even prikken omdat hij geel zag...
Maandag zag hij al wat geel en dinsdag vond ik hem nog wat geler maar omdat hij eigenlijk maar alleen logeetje was, hebben ze er geen aandacht aan besteed. Nu opeens wel en Jacqueline moest er sterk rekening mee houden dat de waarden te hoog zouden zijn....
Ze belde in tranen op want wat een tegenvaller! Ook was al verteld dat ze geen plek hadden voor hem en dat ze dan dus overgebracht moesten worden naar het Ikazia ziekenhuis waar het allemaal begonnen is....
Maar gelukkig....1,5 uur later werd verteld dat de waarden nog onder de grenslijn zaten en ze naar huis mochten.
Met Martine ben ik naar hun huis gegaan om daar de slingers en ballonnen op te hangen. En een geboortevlag met Guido's naam erop buiten uit te steken. Ondertussen was ook de kraamverzorgster gearriveerd en was alles klaar om ze welkom te heten. Nu zijn ze heerlijk thuis en kunnen ze genieten van een fijne kraamtijd thuis!

De laatste tijd was ik druk bezig om een kraammand te maken voor Gert & Jacqueline. Ook had ik een mand vol kadootjes voor Martine klaar staan.
Echter, het liep anders en de manden bleven thuis. Maar maandagavond konden ze mee naar het ziekenhuis. Op 1 kadootje moest nog de naam en geboortedatum op maar daar had ik geen tijd voor en mijn hoofd stond er niet naar. Dus helaas heb ik geen foto's meer gemaakt van de kraammanden... Maar ik laat jullie wel van lieverlee de kadootjes zien die erin zaten.
Voor aan de mand had ik een kaart gemaakt maar door alle consternatie lag die nog thuis dus heeft ze dinsdag pas gekregen...


De kaart maakte met Card art Babyfles van Dutch Doobaddo. Alle andere materialen zijn van Marianne Design.

Gebruikte materialen Marianne Design:
Collectable: COL1421 Eline's baby essentials
Craftable: CR1350 Ribbon doily
Paper blocs: PB7049 Eline's Babies blue, PB7051 Eline's Sweet star
Knipvel: AK0065 Eline's sweet little boys
Clear stamp: EC0165 Eline's words sweet baby


Martine trots met haar broertje ❤


Opa met zijn naamgenootje... 


Oma met haar bink!

14 opmerkingen:

 1. adorable baby card and a beautiful baby!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fantastisch om te zien, je kaart natuurlijk maar ook de mooie foto's die je zo dierbaar zijn na alle spanningen!! Heerlijk om Martine ook te zien met haar kleine broertje, echt genieten!!

  Lieve groetjes van ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele Oma van slag! Kan ik me heel goed voorstellen hoor! Nu het hele spul thuis is kan het genieten hopelijk beginnen en alle spanningen die geweest zijn een beetje naar de achtergrond en een beetje bijkomen! En dat je mooie kado manden hebt gemaakt behoeft geen twijfel! Je fles is prachtig Tineke. Pas een beetje op jezelf en het nieuwe jaar weer lekker freubelen, maar vergeet niet te genieten!
  Happy New Year en lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige babylabel is het geworden Tineke...en het zal vast wel een schitterende kraammand gewwest zijn die je in elkaar heb gefreubeld....wat een mooie foto's zo samen jullie lieve kleinzoon Guido....en Martine straalt helemaal met het schattige manneke in haar armpjes...

  Ik wens ook jou een hele fijne jaarwisseling...
  een gezond, en zeker ook een creatief 2017

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd Tineke en wat een toestand zeg. Ja ze zeggen niet voor niets hé Die leven gaf en leven spaarde.Ik zeg altijd moet eerst maar gebeurd zijn hé Zelf hopen we ook opa en oma te worden in febr. Maar gelukkig is alles goed afgelopen. En nu genieten wens jullie heel veel geluk en plezier met de kleinkinderen.Fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2017 toegewenst Groetjes Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Tineke. Een hele haal! fijn dat moeder en zoon toch naar huis mochten. Oost west thuis best. Mooie foto,s van opa,oma en zusje met de kleine. Geniet er van. Een goede jaarwisseling en de beste wensen voor 2017. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oef, wat een geluk dat heel de familie thuis is. Hopelijk herstelt je dochter snel!
  heerlijk mooie foto's! en je kaartje is natuurlijk ook weer super!
  ik wens je een gezellig eindejaar en het allerbeste voor 2017!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Och Tineke, wat een verhaal. Ik was even terug in de tijd. Toen ik eindelijk naar huis mocht na een rotbevalling, is Kevin me gewoon uit mijn armen gepakt en onder de blauwe lamp gelegd. Ik had al 2 dagen geroepen dat ie wel heel geel was. Maar daar werd niets aan gedaan. Totdat ik naar huis kon. Dat was een heel slecht begin van het moederschap. Door nalatigheid van het ziekenhuis heeft ie 8 dagen onder de lamp gelegen.... Maar het is nu een gezonde vent van 22 ;-)
  Ik ben blij voor je dat uiteindelijk iedereen weer gezond en wel thuis is. Je kaart is prachtig. En de rest zien we vanzelf voorbij komen hoor!
  Voor jullie een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2017!
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Tineke,

  Net het hele verhaal gelezen. Wat super dat het allemaal goed gekomen is. En nu toch lekker thuis. Fijn!!! (je moet er op zo'n moment toch niet aan denken dat je in Afrika of zo woont, dat had ik toen zelf heel sterk dat ik dankbaar was met onze medische zorg anders had ik het zelf ook niet gered)
  Nu lekker genieten.
  En wat zal je ook genoten hebben dat je al aan de gang kon met die nieuwe spullen van MD die net uit zijn. Gaaf allemaal.
  Alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat moeder en zoon naar huis mochten. Wat een prachtige kleinzoon hebben jullie gekregen. Lief kaartje heb je gemaakt.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat ze weer thuis zijn en lekker kunnen genieten!
  Proficiat met je kleinzoon, een mooi manneke!
  Prachtige kaart heb je gemaakt, hij springt er echt uit. super leuk.

  Liefs Kim

  ps. Alle goeds voor 2017

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig mooi nieuws is dat Tineke!
  Dat Jacqueline en Guido naar huis mochten.
  Hopelijk mag het verder goed met ze gaan.
  Je kaart is prachtig ,ben benieuwd naar de rest.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een beetje laat (wegens feestdagen en oppassen op kleinkinderen door ziekte), maar welgemeend. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie kleinzoon Guido. Wat een toestand zeg voor jullie allemaal. Maar gelukkig is alles goed afgelopen. Ga er nu heerlijk van genieten met elkaar en ik hoop dat 2017 een zeer gezond en gelukkig (en creatief) jaar voor je wordt.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hallo tineke

  wat fijn dat ze toch naar huis mochten
  en wat een mooie foto,s vooral die van grote
  zus martine met guido geniet lekker met elkaar
  lieve groet anneke

  BeantwoordenVerwijderen