maandag 28 mei 2018

Beach time

Zaterdag was het Marianne Design Event bij Doe@ding in Spijkenisse. 
Wat was het een super gezellige dag!!! Ik heb ervan genoten om erbij te zijn.
De nieuwe collectie in het strandthema mocht ik laten zien. Helemaal mijn thema! Er is zoveel leuks mee te maken en de bestaande collectie in dit thema past er natuurlijk goed bij.
Ondanks dat het warm weer was, was het de hele dag een gezellige drukte! Er werd door Marlous en het team super voor ons en de klanten gezorgd. Naast de koffie, thee en broodjes werd er doorlopend fris drinken, ijsjes en ander lekkers aangeboden. Kortom, het was top!!!
Van lieverlee zal ik de kaarten en creaties laten zien.


Omdat de nieuwste serie van Pion Design in het strandthema is, heb ik ook daar een paar kaarten mee gemaakt. Het is zo mooi om alles te combineren.
De afbeeldingen en designpapier komen uit "Seaside Stories" van Pion Design en alle gebruikte mallen en teksten zijn van Marianne Design.


Het voorste flapje rust achter de bloem van wit flower foam die ik kleurde met Versa Magic Malted Mauve en Pixie Dust en daarna met het strijkijzer in vorm maakte. Een strik van tule en waxkoord eronder samen met het anker.


Alles past leuk bij elkaar, nieuwe en oudere materialen.


Het patroontje komt van de groep Be Challenged op Facebook.

Gebruikte materialen Marianne Design:
Craftables: CR1278 Tiny's sand castle, CR1279 Tiny's Ocean set, CR1406 Coral, CR1409 Tiny's Fishnet, CR1410 Tiny's Lighthouse, CR1430 Succulent (round), CR1440 Sea shells, CR1441 Dune fence
Creatables: LR0417 Porthole, LR0424 Bear chair, LR0470 Anja's Frilly square (takje), LR0477 Flip flops & sun glasses, LR0532 Nautical set, LR0535 Wooden signpost
Clear stamp: CS1007 Strand teksten

6 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Tineke. Het nieuwe Pion papier is zo mooi.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een práchtige kaart laat je weer zien Tineke. Ik ben dol op de zee en alles wat er mee te maken heeft dus deze kaart past helemaal in mijn straatje. Mooi is dat nieuwe papier weer hè? Ik heb het ook al aangeschaft, gewoon zonde om in te snijden/knippen..LOL
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schitterend toppertje Tineke ...
  Fijne dinsdag ... Lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb van je Crea's genoten Tineke, super mooi allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is een plaatje Tineke!!
  Prachtig papier en mooie mallen.
  Je hebt er weer wat moois van gemaakt.
  Jammer dat ik er zaterdag niet bij kon zijn.
  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen