maandag 25 december 2023

Kampioen

 En ja dan is het 1e kerstdag en is kleinzoon Guido jarig.
Met Martines verjaardag vroeg hij al of hij ook weer een kaart kreeg. Natuurlijk vent!
Echter, de 1e kaart verknalde ik.... Ik wilde een voetbalkaart maken want Guido is bijna dagelijks (uit school) op het voetbalveld tegenover ons huis aan het voetballen.
Omdat Guido een trainingspak heeft van voetbalclub Barcelona en hij ook zo'n voetbal o.a. krijgt, wilde ik een Barcelona bal maken.
Gelukkig ging de 2e kaart wel goed.

De basis van de kaart is de cirkelstans van Carlijn Design. Deze is gestanst uit het nieuwe structuur cardstock van Doe@ding.
Daarop zit een cirkel van blauw cardstock en strepen van rood cardstock. Deze komen uit een basic paperpad van Masterpiece Design.
Ik wilde een doel op de kaart en dacht eerst aan een stuk visnet maar dat was te grof. Toen ik met de was bezig was, bedacht ik dat een wasnetje beter was. Daar heb ik er gelukkig genoeg van dus er is er ééntje stuk geknipt.
Tussen het gras staan voetbalschoenen (die hij ook o.a. krijgt) , voetballen en zijn leeftijd. Doordat Martine 11 boeken telde, heb ik nu 7 voetballen op de kaart gemaakt.
Op een label de tekst kampioen gestempeld en verder nog de cup met de grote oren en zijn naam.

Marianne Design:
Collectables: COL1336 Champion
Craftables: CR1355 Grass, CR1605 Text labels, CR1641 Alphabet upper cae, CR1642 Alphabet lower case, CR1643 Alphabet numbers
Creatables: LR0658 Sneakers, LR0659 Sports
Stempel: PL1518 Project NL - Mannen (NL)
Metallic paper: CA371 Gold

1 opmerking:

  1. Wow wat goed bedacht. Ik mag ook een paar voetbalkaarten maken. Dus alle informatie even goed gelezen😉

    BeantwoordenVerwijderen