dinsdag 25 februari 2014

Home sweet home

Het weer van gisteren hebben we alvast in de pocket. Vandaag zag het hier niet uit dat de zon nog zou gaan schijnen... Het was grauw en somber en ook de eerste regen viel tegen mijn (schone) ramen :p
Maar gelukkig brak vanmiddag toch de zon door en is het heel wat vriendelijker. 
Vandaag daarom een tuinkaartje.
Het papier voor deze kaart komt uit paper bloc "Rose Garden"(PK9102).
Achter het ovale frame (LR0293) een plaatje van knipvel IT565 geplakt. Gras gemaakt met de ijspelrand (LR0135). Het bankje (LR0258) en de gieter ((LR0260) "oud" gemaakt met viva gold silver.
Een paar buxusboompjes (LR0261) in mooie potten geplant en de vogeltjes (LR0290) zingen dat het een lust is. Een vlinder (LR0158) fladdert ook nog rond.
De tekst (COL1333) op een banner (COL1324) gestempeld.

Martine kreeg voor haar 1e verjaardag een driewieler. Ze vindt het zo leuk om erop te rijden en gelukkig dat mama mee kan sturen want ze ziet zoveel om d'r heen ;-)
Gisteren kwamen ze even langs en oma kon het niet laten om foto's te maken...
Af en toe heeft ze 2 kleine staartjes. Het staat zo dottig!!
Met onderstaande kaart won ik de top-3, dank je wel!
 

25 opmerkingen:

  1. Tineke wat een mooie kaartjes weer , je kinderboot kaart is geweldig mooi. Maar deze tuinkaart is ook weer super mooi gedaan.
    En ook al zo een leuke foto's van je kleinkind . Geniet er maar van .
    Dan nog in de top 3. Jouw dag kan niet meer stuk .
    Groetjes Elle-jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Tineke, je tuintje staat er prachtig bij, dat kan ik nu extra goed zien omdat de ramen zo schoon zijn ;) LOL
    Nee zonder dollen, een hele leuke frisse voorjaarskaart. Alles past perfect bij elkaar en dat "doorkijkje" is zo mooi. Grappig effect geeft dat zilverpasta op de bank en de gieter. Gefeliciteerd met je top 3 notering. Was ook een mooie kaart. Leuke foto's van je kleindochter, een guitig ding volgens mij...wat is ze alweer groot...tijd vliegt, fijne avond en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi tineke
    wat heb je deze kaart leuk samengesteld met al die gave dingen erop! en wat een schatje is je kleindochter echt zo lekker boefje om te zien
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met deze kaart laat jij bij mij de zon ook weer schijnen! Mooi hoor! En wat een scheetje van een kleindochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heel mooi kaartje mooie mallen heb je gebruikt wat een schatje je kleindochtertje geniet er van ze zijn zo groot groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is bij jou al helemaal zomer zie ik. Je zou zo lekker op dat bankje neerploffen. Erg leuk gedaan hoor.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Tineke,
    Proficiat met je top drie !!
    Heel mooi tuin kaartje ,wat het weer al kan doen hi.
    Leuk de foto's ....
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met je top drie, super leuke kaart en die kleine die is nog veel leuker hihi...
    Groetjes Leni

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Tineke, wat prachtige tuinkaart. Heel mooi gemaakt. Mooie malenden je gebruikt. Leuk dat oude effect! Wat heb je kleindochter weer leuk op de foto. Gefeliciteerd met het behalenvan de top. 3. Die kaart is ook supermooi. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke foto's van je kleindochter.
    En je kaart is prachtig zo met het tuintafereeltje.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Tineke,
    Gezellig tuinkaartje heb je ervan gemaakt en wat is jullie kleindochter toch een schattig meisje, ze staat er lekker guitig op.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Tineke,
    Wat een leuke foto's van Martine, ze straalt helemaal op haar fietsje, het is een schatje..Je tuinkaart is weer gaaf, mooie combinatie van mallen en papier en gefeliciteerd met je Top 3 notering, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een dotje van een grietje, die 2 staartjes maken haar al zo wijs. Je kaart is al weer super mooi, en nog bedankt voor de tip van het theelepeltje bij het borduurwerk. Ik had het toch wel gedaan maar dit papier was gewoon te stug en te dik, moet ik voor borduurwerk niet meer nemen. Weer een lesje geleerd, hihi. Maar wel bedankt hoor, alle tips zijn welkom.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh....dat heb ik ook altijd als mijn ramen schoon zijn!! dan gaat het regenen, hihi. En wat is je tuinkaartje weer mooi je bank en gieter glimmen ook zo mooi...zeker net gepoetst, hihi. Het is weer mooi samen gesteld allemaal!!
    En dan Martine...wat een guitig meissie...heel leuk de foto's hoor Oma. Geniet er maar volop van en ook Gefeliciteerd met je top 3 gekozen kaartje!!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig kaartje Tineke hele leuke accentjes erop.wat weer een super leuke foto's van Martine....leuke peuter al....
    en ook nog gefeliciteerd met je erepaatsje in de top 3...

    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Tineke.
    Heel mooi voorjaarskaartje, lekker vrolijk. Wat een leuke foto's heb je gemaakt van je kleindochter, ze ziet er zo schattig uit. Gefeliciteerd met je top 3 plekje.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een schattig voorjaarskaartje Tineke.
    Prachtige mallen zijn het bij elkaar.
    Wat zijn de foto,s van Martine weer leuk.
    Gefeliciteerd met de top 3 ,super hoor !!!
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Eerst even over je kaartje Tineke, wat een heerlijk voorjaarskaartje! We hebben er allemaal weer zin in dat het wat mooier weer wordt. Heb je echt heel mooi gemaakt. Wat lief je kleindochter, dit is ook zo een leuke leeftijd. Ga je ook naar de demodagen? Ik ga zaterdag, eindelijk lukt het een keer, meestal kan ik op zaterdag niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een mooi tuintafereeltje op je kaart, Tineke, hopelijk komt de tuintijd er weer snel aan. Je kleindochter op haar driewieler met de schattige staartjes is een plaatje! Emmy heeft er ook een, maar ze kan nog niet met haar voetjes bij de trappers.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Liefste Tineke, geweldig mooie werkjes en je hebt een tof blogspotje. Ik ga me eventjes voorstellen. Ik ben belgische en ben, nadat mijn man van een zware ziekte van me gegaan is, een jaar daarna naar Duitsland gaan wonen. om te proberen een nieuw leventje te beginnen. Dat is me na een lange tijd, dan ook gelukt. En een tijdje terug, heb ik ook mijn levensdroom laten uitkomen. Ik ben heel graag met mensen tesamen. Heb een eigen atelier, om te knutselen met vele verschillende generationen. Graag wil ik je ook mijn knutselwinkeltje bekent maken. Ik heb heel veel verschillend om te knutselen, kaarten maken, stempelen, mooie knopjes, charms en nog veel veel meer .. misschien ben je interesseert, eens een kijkje te nemen bij me. Dat zou ik heel tof vinden! Het winkeltje is in vele talen en ook in het nederlands. wordt automatisch in de verschillende talen omgezet. Ik moet nog kijken dat het in het nederlands alles goed verstaanbaar daar staat. mijn LINK naar mijn winkeltje vindt je in mijn blogspotje terug op de rechter zijde. Als je wil, jkan je graag mijn bannertje op je blogspotje zetten en het me doorgeven, Ik geef daarvoor een mooi dankje terug! Geef a.u.b. mijn Link en Bannertje aan de Knutselvrienden in Belgie en Nederland verder, We leveren ook altijd zo snel als mogelijk, ook in Europa!! Vele lieve groetjes van Marina an ik hoop op een reactie en ook tot binnenkort! We geven deze week 10% korting Aktion Happy days.. Vele groetjes van Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Super leuke kaart Tineke...ik zou wel even lekker in je "tuintje" willen zitten, lekker in het voorjaarszonnetje.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een heerlijk lentekaartje, en wat een lieve foto's van Martine op haar fietsje, zijn handig he?
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een prachtig kaartje.
    en wat een prachtige foto's van Martine.
    Groetjes Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ach, wat een schattige kleindochter heb je, ze ziet er zo lekker wijs uit op haar driewielertje!
    Je kaarten zijn weer prachtig, vind je herenkaarten altijd bijzonder mooi!!
    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Vakantie eindelijk dus hoog tijd om met een tegen bezoekje evrn bij te lezen op je blog.
    Oooo inderdaad een dotje Martine met die twee eigenwijze staartjes op haar mooie roze driewieler...daar kun je als oma alleen maar nog trotser op zijn!
    Ik lees even door...

    BeantwoordenVerwijderen